ЦСКА ще се размине само с глоба за безридиците по трибуните в Перник. Случаят не е описан като опасен от дежурния делегат и заради това не е прекратен и мачът. 15-ина минути преди края част от привържениците на „Миньор" тръгнаха към агитката на ЦСКА и получиха отпор. В този момент от сектора се оттеглил Калоян Стоянов-Цимбика, който се появил на стадиона за началото на второто полувреме, пише вестник "24 часа".

Оградата на стадиона, която бе съборна, всъщност не била пострадала сериозно. Просто са извадени крепежните колове, а по мрежата няма скъсвания, написал дежурният делегат.

Това дава основание на зоналния съвет да не наказва ЦСКА с лишаване от домакинство или мач без публика. Следващият двубой на „червените" е срещу „Созопол" от 1/4-финалите за купата, който трябва да се играе на 10 декември в София. Заседанието на дисциплинарната комисия е днес от 16 часа. От Борисовата градина се притесняват, че може да има нарочно наказание за най-важния мач от годината, за да се елиминира предимството от публиката. Чакат да бъде пратен и нарочен съдия, който да подкрепи гостите от „Б" група.

Половината от играчите на Христо Янев ще получат по-дълга почивка заради балтиите, които отнесоха в Перник. С болки са Кирил Динчев, Момчил Цветанов, Преслав Йорданов, Боби Галчев и други от титулярите на ЦСКА.