Уволнение на Красимир Балъков от поста старши треньор на Литекс изобщо не е коментирано. Това призна пред „Меридиан Мач" главният мениджър на „оранжевите" Стойчо Стоилов.

Както е известно, в сряда ловчанлии паднаха с 0:5 от Лудогорец и по този начин се сбогуваха с турнира за Купата на България. Това поражение е най-тежкото за Литекс на домашната сцена, откакто начело на клуба е Гриша Ганчев.

„Изобщо няма смисъл да говорим за бъдещето на Красимир Балъков. Какви мерки ще вземем? Ще видите в мача срещу Локо (Сф)", допълни силният човек в клуба.

Относно грешките на вратаря Винисиус Баривиейра в Разград, Стоилов заяви: „Той е направил гафове? А спомняте ли си колко добре игра той в първите два мача с Лудогорец - за първенството и Купата? Най-големите вратари в Шампионската лига не допускат ли грешки?".

Очаква се Красимир Балъков да направи куп промени в своя стартов състав за утрешното гостуване на Локо (Сф). На пейката ще седнат младия Пламен Гълъбов, Васил Божиков, Петрус Бумал, както и Милчо Ангелов.

Въпреки, че започна с успех над Лудогорец, като цяло Литекс не впечатлява с представянето си през 2015 г. „Оранжевите" направиха 0:0 с Марек в Дупница, победиха Локо (Пд) у дома с гол в последната минута, а за капак паднаха с 0:5 от Лудогорец.