Ашли Йънг не се отказва да се бори за титулярно място в Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи" бяха сред най-активните отбори на летния трансферен пазар и счупиха британския рекорд за най-скъп трансфер с привличането на Анхел Ди Мария, който е директен конкурент на Йънг за място на фланга.

Бившият играч на Астън Вила беше доскоро и контузен, но е решен да играе все повече минути, след като замени Ди Мария при равенството 2:2 в гостуването на Уест Бромич.

„Само искам да играя възможно най-добре. Мениджърът показа вяра към мен и аз искам да съм на терена и да играя добре. Контузията беше разочарование, но сега пак съм здрав и гледам напред. Няма да гледам назад", споделя Ашли Йънг пред Manchester Evening News.

Той коментира и работата с Луис ван Гаал.

„Новият мениджър има свои методи на работа и нова философия, която вкара в отбора. Показахме, че можем да играем в различни схеми срещу Уест Бромич. За мен нямаше нищо различно. Да, имаше някои нови неща в тактическите му указания, но ние се адаптираме към изискванията на треньора".

Йънг се надява да играе в предстоящите големи дербита с Челси и Манчестър Сити.

„Чакат ни тежки мачове с Челси и Сити. Искахме да вземе три точки срещу Уест Бромич, но пак ще започваме мачовете с голяма увереност и ще търсим точките в тези мачове".