Големите проблеми в националния отбор продължават. Тимът не играе добре, не постига добри резултати на терена, а за капак контузиите продължават една след друга.

Почти всички неволи се струпват в защита. Поредният, който отпадна от сметките на Михаил Мадански, е Костадин Стоянов. Централният бранител на ЦСКА напусна лагера на националите, след като е получил травма.

Освен това, в щаба на националите не са доволни от неговото психическо и физическо състояние и затова го няма. В същото време, както е известно, от лагера на тима вече отпадна Иван Бандаловски, който бе зверски наритан в контролата с Украйна.

С контузия е и Петър Занев, който все още е под въпрос за мача с Уелс във вторник. Временният селекционер Мишо Мадански изрази надеждата си, че все пак левият бранител ще бъде възстановен за евроквалификацията.

Ако това не се случи, то националният тим ще остане само четирима здрави бранители, при това нито един от тях ляв флангови - Станислав Манолев, Иван Иванов, Георги Терзиев и повиканият по спешност Йордан Милиев.

Иначе преди дългоочакваната сватба на Валери Божинов, националният отбор по футбол проведе поредната си тренировка днес. Тя бе лека и изцяло тактическа, като продължи малко над час. Тя остана закрита за медии и фенове в голямата си част.