Главният мениджър на ЦСКА Милен Радуканов даде редовния си брифинг преди кръга от „А" група. Младият наставник изрази задоволство от факта, че в отбора му няма контузени футболисти и всички са готови за гостуването на Берое от VI-ия кръг в събота.

„Нормално е всеки да се хвърля срещу ЦСКА. Особено в Стара Загора знаете, че винаги гостуването е било трудно. Въпреки, че Берое изпитва много сериозни проблеми не вярвам, че мачът ни ще бъде лесен.

Предупредил съм моите футболисти, че не трябва да подценяват съперника. Често се получава, когато първият играе срещу последния да има леко подценяване, но играчите ми ме увериха, че ще походят сериозно към двубоя", коментира Радуканов.

„Много ме радва, това което заявиха моите играчи в последните дни. Наистина се опитваме да постигнем точно това - всеки може да бъде резерва и никой не трябва да се сърди. Просто сега от вас, журналистите разбирам за техните думи, че са готови във всеки един двубой да седнат на пейката и това ме кара да се чувствам щастлив.

Виждате, че и в отбори като Барселона и Манчестър Юнайтед има резерви като Фабрегас и Ернандес, а ние за един Зику правим проблем", продължи още той.

„Не искам да коментирам думите на разни хора, че в ЦСКА има проблеми, всичко е наред. Това, че се твърди, че срещу нашия отбор се свири тенденциозно също няма да му обръщам внимание, защото знаете, че не коментирам съдийството", обясни Радуканов.

След пет изиграни кръг, момчетата на Милен Радуканов имат пълен актив от 15 точки. На две зад „червените" са шампионите от Литекс и хитът Лудогорец (Разград). Коренно различно е положението в лагера на Берое, които продължават да търсят първата си точка за сезона.