Едни от най-нещастните хора в България тези дни са феновете на ЦСКА. Те са достатъчно изстрадали в последните години, но болката не спира. Наследството, оставено от Лупи Томов и Стойчо Младенов е тежко. Като добавим и това от "Титан", става още по-лошо. ЦСКА продължава да "изнасилва" привържениците с футбола, който показва. Ако въобще това безидейно мотане по терена може да се нарече футбол...

Да припомним - ЦСКА е в дупка от 7 мача поред без победа и дори отбелязан гол. 7 продължава да бъде добро числа за левскарите, макар и във втората шестица. Феновете на тима от "Герена" търпяха дълго обидите на "братовчедите" от "Армията", но сега те се кискат отстрани като хиени.

Във форумите на "червените" ултраси, къде на майтап (много черен хумор), къде не, се коментира, че ЦСКА може да повтори гостуването си на Литекс от 1998 година и да отнесе нова осмица от ловчанлии. В следващия кръг "армейците" имат визита именно на тима, който нанесе най-тежката загуба в историята им.

Код "0-888" плаши феновете на 31-кратния шампион, на гранда със славно минало и срамно настояще, на грана със съмнително бъдеще. А именно - ЦСКА да остане кръгла нула и след гостуването на Литекс, загуба с 0:8, 8-и мач без победа, 8-и мач без гол.

Страховете се засилват от факта, че настоящият треньор Галин Иванов има пръст в онова 0:8 от 1998 година. Тогава той се появи на терена като футболист на полувремето, заменяйки Емил Кременлиев.

Какво ще стане в Ловеч, ще разберем скоро. Допусне ли ЦСКА нова загуба, дори не разгромна, чашата на търпение за феновете на отбора със сигурност ще прелее. Всичко е в главите и краката на футболистите. Които нямат право дори да гъкнат за пари, ако имат морал. Поне, докато не вкарат един гол в "А" група през пролетта.