ч бе щастлив след победата на неговите момчета. „Шахматистите" надвиха без особени трудности юношеския национален отбор на България и поведоха в група „А" на ЕВРО 2015.

Младият специалист остана впечатлен от атмосферата на стадион „Берое" и похвали родината ни за добрата организация на континенталния форум.

„Това беше един сложен мач за нас. Атмосферата бе невероятна и това бе един емоционален двубой за футболистите ни. Българите показаха класа, която ни затрудни сериозно. Мисля, че второто полувреме не бе толкова добро за моя тим. Бяхме малко нервни и допуснахме грешки. Ключовият момент в играта на нашия тим бе играта на скорост".

„Разучихме добре схемата на България и смятам, че това беше един тактически много зрял мач за моите момчета. Не мисля докъде ще стигнем в турнира. Предстои ни тежък мач с Австрия, но победа там ни изпраща в следващата фаза на турнира. Това е първият сериозен форум за мен. Все пак имам опит и в хърватската втора дивизия.Успявам да се справя с помощта на моя ментор".