Треньорът на аматьорските ни национали Ангел Станков бе доволен след победата с 1:0 над Франция, която ни изравни на върха в групата със Северна Ирландия (по 4 точки).

"Спечелихме много труден мач срещу класен противник. Французите бяха отлично разположени на терена, упражняваха преса и на моменти доста ни затрудняваха. Ние не им отстъпвахме и в крайна сметка мисля, че заслужено победихме", сподели Станков пред Топспорт.бг.

Наставникът отличи имената на Ивайло Маринов, Борис Галчев и Николай Бояджиев, които според него са играли на висота срещу французите. "Не съм доволен обаче от нападателите, които пропуснаха много в този мач. Надявам се в неделя играчите в предни позиции да подходят по сериозно, тъй като срещата със Северна Ирландия се явява изключително важна за класирането ни на финала. Призовавам публиката в Сливен да ни подкрепи още по-масирано. Днес на трибуните на стадион "Хаджи Димитър" имаше над 3000 души, на които им благодаря от сърце. Дано срещу Северна Ирландия подкрепата да бъде поне двойна", каза Станков.