Треньорът на Ботев (Враца) Атанас Джамбазки похвали всички футболисти, взели участие в първия официален мач на тима под негово ръководство. Изразителната победа с 5:0 над Ботев (Луковит) качи врачани на върха в класирането.

„Доволен съм от всички момчета. Победи колективът, а това е най-важното във футбола. Още от първата ни тренировка бях уверен, че ще играем по този начин. Това исках от футболистите. Бях притеснен малко от хаотичността в началните минути, но после всичко си дойде на мястото. Кого да критикувам, когато сме победили с 5:0?! Отличавам отбора, защото "Ботев" беше това, което всички искаме да бъде”, заяви пред "Конкурент" Джамбазки. Той благодари на всички фенове и по-специално на агитката.

„В края на краищата "Ботев" е на Враца – нека всички хора му се радват!”, допълни наставникът. Милен Василев и Валдемар Стоянов, които вкараха по два гола за победата с 5:0, изразиха оптимизма си след изразителния успех на старта в северозападната „В” група. „Надиграхме категорично противника. Вкарахме 5 гола, което беше най-малкото в този мач. Настроението е прекрасно, победите тепърва предстоят“, заяви Милен Василев. „Радвам се за този успех. Не мисля, че в групата има отбор, който да ни спре. Ще бием наред. Радвам се за двата гола, те са плод на усилията на целия отбор. В съблекалнята ни има настроение и затова сега се работи толкова леко и всичко изглежда добре“, коментира Валдемар Стоянов.