Мартин Камбуров коментира елиминирането на състава си от турнира за Купата на България.

Нападателят на Локомотив (Пд) сподели, след отпадането от Монтана, че тимът му е можел да си осигури успеха още в редовното време на мача от 1/8-финалите.

Опитният играч даде мнението си за предаването „А група токшоу" по Diema sport. Той застана пред камерата на телевизията заедно със своя съотборник Емил Гъргоров. Камбуров говори за играта на своя тим, както и за представянето на Левски през сезона.

"Може би и късметът не беше с нас. Със сигурност не е приятно да отпаднеш от Монтана за Купата и то в Пловдив, ще гледаме да се концентрираме в А група, за да сме в горната част на класирането. Това все пак е футбол, не могат да ни разстрелят. Монтана, чрез едно неразбирателство, ни изравниха. След 3-4 дни имаме нов мач", сподели Мартин Камбуров.

„Емил Гъргоров е доказан футболист, няма какво да го представям. Добре се получават мачовете, откакто Емо влезе в тима, надявам се да продължим още по-добре."

„Ако продължим с добрите игри и занапред, ще се получат нещата. В началото имахме доста проблеми и финансови, и много футболисти идваха в последствие."

„В началото на сезона Левски тръгна по-слабо, имаха много юноши, сега нивото им се вдигна. Не ме изненадва, че са на първо място. Това е тимът, който заедно с ЦСКА, са двата гранда и е нормално да са в челото. Надявам се да играем добре и успешно на Герена", завърши Камбуров.

В следващия кръг Локомотив се правя срещу Лудогорец, а след това гостува на Левски.