Отборът на ЦСКА се събра днес на стадион "Българска армия". "Червените" ще проведат традиционния си лагер преди всеки мач.

Играчите на Стойчо Младенов бяха във видимо добро настроение преди първата си официална среща за новата година, а около 16:30 часа, на базата "Панчарево", лидерът в класирането  проведе и последното си тренировъчно занимание преди двубоя с Локомотив (София).

Старши-треньорът на "армейците" Стойчо Младенов няма нови неприятности с контузени футболисти. Проблеми през седмицата имаше новият нападател - Стефан Николич, но черногорецът е готов да играе в Надежда дори и на инжекции. Както е известно наставникът на 31-кратните шампиони няма да може да използва трима играчи - Валентин Илиев (аут до април), Еденилсон Бергонси (аут до края на годината) и Иван Маркович (още месец извън терените).

От ЦСКА споделиха, че са наясно с мръсните номера, които се готвят срещу тях:

"Премирането на противниците ни не е нещо ново, то ще продължи докато имаме каквито и да било шансове за титлата. Лошият терен, неравностите и наводняването на тревното покритие при гостуванията ни също са нормални неща", споделиха от Борисовата градина.

Утре, от 15:30 часа, ЦСКА гостува на Локомотив. Над 5000 привърженици на "червените" се очаква да присъстват на столичното дерби.