Старши-треньорът на Наполи - Маурицио Сари бе видимо разочарован, след като неговите възпитаници допуснаха минимално поражение в голямото дерби срещу Ювентус. Всичко бе решено в заветните минути на срещата, когато Симоне Дзадза съумя да преодолее стабилната до този момент отбрана на „партенопеите".

Според Сари, Наполи се е представил на висота и въпросната загуба едва ли ще има кой знае какъв ефект върху битката за титлата.

"Мачът изглеждаше като блокиран от тактическото надлъгване между двата отбора. Той бе решен от нещастен инцидент в края. Жалко е, че загубихме след толкова равностойно представяне. Не мисля, че тази загуба ще има кой знае какъв ефект, но все пак може да се отрази на психиката на играчите. Момчетата показаха характер, но може би трябваше да бъдем по-активни в атака".

„Твърде много усилия ни костваше да спираме набезите на съперника и може би това ни попречи да бъдем по-опасни в предни позиции. Въпреки това имахме две-три положения и по всичко изглеждаше, че срещата ще завърши наравно. Смените на Ювентус в края промениха схемата им на 4-5-1 и ние помислихме, че ще се задоволят с точката. Според мен бяхме напълно равностойни на съперника и то на техен терен. Затруднихме един от най-силните отбори в Италия и в Европа".