Направо по същество, без излишна еклектика и демонстрация на добре сгънати, иначе интелектуално подплатени дипломи - стига вече Петев!

Кредит на доверие, мредит на доверие... България днес игра с България, хора!

Възмутете се, че ще трябва Стефан Хесел да пропише пак заради нас...

Възмутете се, че селекционер Иво отказа контроли с Албания, Молдова и Грузия, за да играе с младежите на Сухия!

Възмутете се, че момчетата на Здравков бяха по-добрите в мача!

Възмутете се, че не знаехме какво се случва в квалификациите, колко мача ни остават и с колко точки разполагаме, какво представляват цифрите "4", "4" и "2" и защо пък да не са "5", "6" и "7", докато селекционер Иво все така усърдно си гледаше обувките на скамейката! И днес продължи да ги гледа...

Възмутете се, че тази вечер съседите сърби играят с Чехия, Италия гостува на световния номер едно за последните месеци, Бейл се готви да спретне китен оранжев букет от полуувехналите холандски "лалета", Франция играе с Германия, Испания с Англия, а ние играхме с България 2!

Възмутете се, че докато беше в Лудогорец, Петев мина стаж в Барселона, за който Кирил плати десетки хиляди евро, а единственото, което селекционерът ни научи там беше, че Каталуния иска независимост!

Възмутете се, че от Любо насам сме като Рууни в кеча и Моуриньо в Челси - знаем, че може да ни се случи нещо още по-лошо, но така и не разбираме какво точно става!

Възмутете се, че другите национални отбори играят контролите си пред хиляди фенове, а ние се гъчкахме днес на нещо като помощно игрище, пред погледа на няколко престарели медика и заспал, прекалил с пастите шофьор на линейка!

Възмутете се, че Бурунди, Бургунди и Замунда са до нас в световната ранглиста, че футболът ни на всички нива е 3 века зад нормалните държави, че нямаме един медал от някой нещастен приятелски турнир дори, а продължаваме да смятаме себе си за пренебрегната световна футболна сила!

Възмутете се, възмутете се, възмутете се!

България (мъже) - България (младежи) 1:1. Това сме ние днес за всички по света...