Спецченге ще придружава националите ни в Армения. Това разкри президентът на БФС Боби Михайлов, пише Стандарт. Причината са заканите от страна на домакините, че ще превърнат в ад гостуването ни в Ереван този петък.

"Обърнали сме се към външно министерство, говорили сме и с МВР, човек от полицията ще пътува с нас. Няма какво да ни направят извън стадиона. Прибираме се веднага след мача", коментира шефът, който вчера беше дошъл да се види с отбора в Правец и дълго разговаря със сина си Николай. "Никога не държа речи на играчите, идвам да ги видя като бивш техен колега. Нямам тези маниери от едно време, с треньорите се опитваме да им вкарваме спокойствие. Всички осъзнават каква е отговорността, това са две години труд", каза още Михайлов.

Боби отговори и на чехите, които написаха, че едва ли не арменците ще дадат мача без бой. "Това е несериозно, първо не знам какво ги интересува чехите. Те са абсолютно аут. Ако някой може да си позволи подобни шеги, това са датчаните, които имат шанс да станат втори. Ние никога не сме влизали в комбинации, нито сме говорили за другите по подобен начин. Дано им отговорим с победа в София", пожела си Боби.

За финал Михайлов обясни, че договорът на Любо Пенев е за 2+2 години и всичко е в ръцете на селекционера. "Аз лично държа той да остане, независимо дали ще се класираме за световното", завърши шефът на БФС.