Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс отправи сериозни похвали към Лудогорец. Специалистът определи „орлите" като „много добър отбор" и обяви, че в никакъв случай възпитаниците му няма да подценят срещата. Роджърс коментира на официалната пресконференция на "Васил Левски" и слуховете, че съвсем скоро ще бъде уволнен, като изтъкна, че тепърва ще изяснява въпроса за бъдещето си начело на тима.

„Лудогорец е добър отбор. Сериозна изненада.Технически те са много добри и разполагат с много добри футболисти. Тренирахме тази сутрин, работихме здраво и исках да дам повече време за почивка на моите футболисти. Знаех, че ще пристигнем в София късно и не исках да рискувам футболистите ми да са изморени по време на заниманието.

Лудогорец изнесоха много силен мач на "Анфийлд". През уикенда взеха добър резултат и в първенството на върха в класирането като гост на ЦСКА София. Така че трябва да излезем без подценяване. Ние идваме с много сериозна мотивация и знаем, че ако нещата се получат, ще постигнем добър резултат", допълни мениджърът на Ливърпул.  

"Не е честно Джерард да бъде оценяван по този начин. Той е най-добрият играч, с който съм работил в кариерата си. Миналият сезон отбеляза 15 гола и още толкова асистенции. Няма никакви сантименти при мен, когато избирам състава си".

"Не съм говорил със собствениците за бъдещето си. Но те винаги са ме подкрепяли. Затова дойдох в този клуб. Фокусът ми в момента е към това да върна Ливърпул по пътя към победите и това е най-важно за мен", заяви Брендън Роджърс.