Още един бивш футболист на ЦСКА се похвали, че е осъдил клуба. Става въпрос за португалеца Сержиньо, който премина на "Армията" през 2012-а година от пловдивския Локомотив. Халфът чака 110 000 евро. Сержиньо се изказа доста остро по адрес на бившите собственици на ЦСКА от фирма "Титан" - Димитър Борисов и Иво Иванов.

"Трибуналът присъди в моя полза. Аз спечелих делото. Дължат ми 110 000 евро. Давах живота си за ЦСКА, но те не изпълняваха нищо от обещаното. Платиха само четири месеца. Аз давах всичко от себе си за емблемата на клуба. Умирах за клуба.

Хората, които бяха там не се интересуваха от клуба. Не ги интересуваше нищо, а само гледаха своите финансови интереси. Само искаха да крадат пари. Не ги интересуваше нищо от историята на клуба. Нямаха амбиции за отбора, а ги интересуваше да отклоняват пари от там. Не ги интересуваха останалите хора, не плащаха на някои от футболистите, а те провеждаха тежки тренировки.

Аз какво можех да направя? Давах всичко за ЦСКА, но тогавашните президенти не бяха сериозни (бел. ред. говори за Димитър Борисов и Иво Иванов). Не бяха сериозни към футболистите, не бяха сериозни и спрямо клуба", обясни развълнувано Сержиньо пред "Дарик".