Бразилецът Наварини ще бъде освободен от ЦСКА. Това обяви пред "Топспорт" старши треньорът на "червените" Стойчо Младенов.

Левият защитник разочарова в трите мача, в които игра до момента - с Рилски спортист, Миньор и Камбуур.

"Наварини ще остане с нас до края на лагера ни в Холандия. Вероятно ще го пусна в следващите три контроли, а може и само в някоя от тях. Не съм доволен от неговата игра и почти сигурно ще се разделим", заяви Екзекутора на Ливърпул. Наставникът бе категоричен, че няма да търси повече футболисти от чужбина.

"Имаше три-четири предложения за крайни защитници, но ги отхвърлих. Ще се опитаме да привлечем играч от българското първенство, който изпълнява функциите на ляв бранител", добави Стойчо Младенов.

Междувременно се разбра, че преди няколко дни в Борисовата градина е пристигнало запитване от руски и гръцки клубове за Александър Тунчев.

Рководството на ЦСКА обаче няма намерение да се разделя с капитана на тима. Както е известно, пред трансфер в чужбина е другият централен защитник на "червените" Валентин Илиев. Късно снощи се разбра, че освен Страсбург, Ханза и Леверкузен, още един западноевропейски клуб е проявил интерес към бившия капитан на ЦСКА.