Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов е получил двама специални съветници за определянето на състава и тактиката за всеки мач, твърди "Меридиан мач".

Акъл на "червения" спец ще дават спортният директор Паро Никодимов и членът на управителния съвет Емил Костадинов.

Веднаха след назначението си Радуканов е бил посъветван от собственика Димитър Борисов да се консултира с Паро и Коща за всички по-важни намерения. Мотивът бил, че

Милен все още няма достатъчно опит и поне до края на сезона се нуждаел от външна помощ. Интересното е, че докато Никодимов е най-успелият треньор в историята на ЦСКА, то Костадинов никога не се е занимавал с тази професия.

Любопитен факт е, че и двамата ръководители имаха остри престрелки с Радуканов през последните 2 години.

Треньорът на вратарите Оливер Ковачевич ще бъде освободен в понеделник от ЦСКА. Бившият футболист на "армейците" бе част от екипа на Миодраг Йешич и единствен продължи да работи в клуба. Радуканов остави Ковачевич, докато ЦСКА намери треньор на вратарите.

В понеделник към отбора се очаква да се присъедини Радостин Станев, който в момента работи в Локо (Сф). Станев е обещал на Радуканов, че ще се разбере с "железничарите" и от новата седмица идва на "Армията".

В предишния си престой начело на ЦСКА Милен работеше с Петко Петков. Той обаче е в щаба на Мъри Стоилов в Ботев (Пд). Ковачевич също постъпи коректно, след като остана при "червените", въпреки че знае, че дните му са преброени.