Както Topsport.bg първи информира, братя близнаци ще приковат вниманието на предстоящата гала вечер "Предизвикателството на стиловете, TWINS-12" в столичната зала "Универсиада". Бойното шоу ще включва бойци от кудо, граплинг, борба, самбо, джудо, ММА, кикбокс, шоотфайтинг, бойно самбо, карате, муай тай, таекуондо и комбат рестлинг.

За първи път в галите на промоутъра ще бъде проведена среща по борба. Един срещу друг ще се изправят близнаците от столичния клуб по борба „Славия 2009" - Борис и Йосиф Големечкови. Двамата братя са сред най-талантливите представители на своя клуб.

Повече от любопитен за отбелязване обаче е и един от представителите в екипа на Големечкови.

Симеон Мичев определено е име, което трябва да запомните.

Състезател, треньор, фитнес инструктор и многократен шампион в 4 различни бойни стила! Подкрепа, от която Близнаците със сигурност ще имат полза.

Симеон е безупречното съчетание между перфектно и изключително хармонично развита мускулатура, с функционалността, необходима в света на бойните спортове.

Мичев е трикратен републикански шампион по кикбокс, първенец на София по бокс, притежава кафяв колан по таекуондо, както и няколко отделни титли в аматьорски турнири по смесени бойни изкуства.

Ако всичко това все още не успява да ви впечатли, ще подчертаем, че Симеон е фитнес инструктор и бивш треньор по бокс и кикбокс.

На база на цялата предложена информация можем категорично да заключим, че съвсем няма да е изненадващо ако видим Симеон Мичев на ринга, в някоя от следващите гала вечери на TWINS!