Бившият председател на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето бе гост в предаването „Лице в лице" по bTV. Той коментира случващото се около червения клуб, като хвърли цялата вина върху Александър Томов. Според Дучето ЦСКА са „легнали" на Ботев, за да изхвърлят Левски от челната шестица. Ето какво каза още Ангелов:

„Преди всичко искам да кажа, че аз съм настрана от тези процеси, които текат в ПФК ЦСКА в момента. Не, че нямам мнение де. Това, което става в моя клуб, става в цялата държава. Липсват правила, липсват закони. Този, който е виновен, трябва да носи своята вина. ЦСКА зацикли още през 2008-ма година. Аз имам свое мнение за лицето, както той се изразява, Александър Томов и то не се е променило от 2008. Той в момента спасява това, което сам е надробил. Уважавам безкрайно много господата Чакмаков, Манджуков и Инджов. Тези хора дадоха бели пари, да помогнат на ЦСКА.

Г-н Стойчо Младенов не го коментирам, той е безкрайно уважаван от мен като футболист на ЦСКА, повтарям като футболист на ЦСКА.

През 2008-ма Томов обвини за лиценза „синьото" БФС, Борислав Михайлов и някакви извънземни. Днеска разбирам, че виновен тогава бил Станишев, ДАНС, а Боби Михайлов бил спасител на ЦСКА. Проблемът на хората е липсата на памет. Нека на мен да не ми обеснява (Томов) какво е, аз бях през 2008-ма, помня какво беше. Защо тогава не каза, че е виновен е Станишев, а сега върти версиите. Кога Томов говори истината? Аз искам черно или бяло, не искам сиво. При него всичко е сиво. Томов си играе с държавата както иска - през 2008 са виновни едни, през 2013 други, а през 2015-та трети. Той никога не е виновен. Да си покаже данъчната декларация и да покаже как издържа ЦСКА!

Чакмаков, Манджуков и Инджов имат своето място в ЦСКА. Клубът и държавата трябва да бъдат взети от народа. Този, който е докарал до тук ЦСКА трябва да си поеме отговорността. От 2008 някой е виновен и трябва да си поеме отговорността. Ако няма справедливост народът няма да повярва и няма да направи нищо за ЦСКА.

Дъното е да паднеш от някой, за да бъде някой седми. Това е дъното. Искам ЦСКА да е морален и аз съм станал от ЦСКА не защото мразя Левски, а защото обичам ЦСКА. Смени се морала".