Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че не изпитва никакви притеснения преди утрешния мач срещу Реал Мадрид. Според специалиста, предстоящият мач е въпрос на чест и гордост за клуба. Дерменджиев обеща, че тимът му ще играе футбол срещу настоящия европейски шампион.

„Като треньор на Лудогорец съм горд с това, че ще играем срещу отбора с най-великите  футболист. А ние сме клуб на 4 години и с 4 титли, като сложим и тази от „Б" групата", започна Дерменджиев.

„Реал Мадрид е галактически отбор. Само вижте бюджет и цена на играчите им. За нас е чест да играем срещу най-добрия отбор на света. Играчите са готови, разликата в класите е голяма, но ние ще излезем да играем футбол, резултатът ще го видим накрая", подчерта треньорът на „орлите".

„Изобщо не се притеснявам, честно ви казвам, за нас мачът е въпрос на чест. Доволен съм, че Реал са тук на живо в България и феновете ще могат да ги гледат. Ние няма от какво да се притесняваме. За Лудогорец е гордост да приеме Реал.  Искам момчетата да са абсолютно спокойни и да дадат най-доброто от себе си", завърши Дерменджиев.