Таранът на Ливърпул Рики Ламбърт се присъедини към мениджъра си Брендън Роджърс и похвали Лудогорец преди мача между двата отбора в сряда.

"Не съм нервен, независимо дали ще играя или не. Вкарах гол в неделя и това ми дава самочувствие. Имаме уважение към Лудогорец. Те са много организирани, имаха много лош късмет в първите си два мача - срещу нас и Реал Мадрид, когато не заслужаваха да паднат", сподели нападателят.

„Много искаме победата. След загубата в неделя атмосферата беше много лоша. Трябва да изнесем мач, който да е подходящ за стандартите ни. Може да завършим и наравно, но определено ще търсим победата. Въпреки че не се представяме на ниво във Висшата лига, имаме шансове да продължим напред в ШЛ и това е много важно", допълни още Ламбърт. 

"Видях какво се пише за Стивън Джерард. Намирам тези неща за шокиращи. Той е легенда на този клуб и дори да е направил един лош мач, не заслужава да бъде критикуван по този начин. Всички ние като футболисти знаем какво носи той на нашия клуб - вдъхновение на всички", завърши Ламбърт.