По доста интересен начин коментира треньорът на Локо (Сф) Диян Петков предстоящия мач с Металург (Скопие). Той разкри, че тимът му няма да играе нито прекалено офанзивно, нито прекалено дефанзивно.

Причината се корени в това, че стилът на "железничарите" не пасвал на прибраната игра на италианските отбори, но пък и тимът му няма как да играе като Барселона.

От гостуването в Скопие той си пожела тимът му да вкара задължителен гол и по възможност да не пуска такъв в своята врата.

"Надявам се да вкараме гол и да не допуснем такъв. Металург ми направи добро впечатление, това е тим, който играе с голямо желание и е тактически грамотен.

Нашият македонски централен нападател Мариян Андонов е открит човек, няма езикова бариера и ще се наложи в отбора ни. Марчо Дафчев много ще ни липсва, ще отсъства също и Мешич, който е изостанал с подготовката, но се надявам и двамата да бъдат на линия за мача реванш.

Не мисля, че Локо (Сф) е фаворит, смятам, че ще стане равностоен сблъсък. Не сме нито Барса да залагаме на прекалено офанзивен футбол нито пък италиански отбор да има толкова твърда защита", завърши Диян Петков.