Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо започна словесната престрелка с Барселона веднага след снощния реванш срещу Тотнъм.

"Специалният" обяви, че често няма никакъв късмет в мачовете с каталунците и намекна, че почти винаги някои от неговите играчи бива гонен в тези мачове.

"Трябва да тренираме игра с десет души, защото незнайно как, срещу тях мoите отбори винаги завършват с десет души. Играх срещу Барса с Чели, завършихме с 10 играчи, с Интер се получи същото, както и с Реал."

"Барселона е фантастичен отбор, но ме притеснява това, че дори когато не играе добре - побеждава", продължи да пуска тънки намеци португалецът.

"Очаквам Манчестър Юнайтед да е на финала в Лигата. Те са по-добрият отбор от Шалке, имам съвсем различен статут. Перфектният финал ще бъде Реал срещу Юнайтед", коментира още Моуриньо.

В следващите 20-ина дни обаче най-големият проблем за него ще е Барселона. "Белият балет" се изправя срещу най-големият си съперник в цели 4 двубоя - 2 за ШЛ, 1 за първенство и 1 за Купата на краля.