Невиждан цирк се разигра на „Герена". Фенове на тима осуетиха провеждането на официалната пресконференция по представянето на новия треньор на тима Ивайло Петев.

Брифингът закъсня с 20 минути, а при започването му привърженици нахлуха в залата. Около 10 „сини" ултраси обградиха масата, на която бяха Петев, Наско Сираков и пресаташето Кирил Лулев. Те се обърнаха към треньора с думите:

„Не сте добре дошъл, не ви харесваме и не ви искаме. Фланелката на Левски, не сте ни попитали дали може да я сложите. Свалете фланелката, тук треньор е този, който ние преценяваме. Ставаме по-зле от свинете. Няма как да се случат нещата. Съблечи фланелката и си тръгвай. Тоя чорбар няма да носи фланелката на Левски".

Феновете дадоха ултиматум от 5 секунди, в които Петев да си съблече екипа с емблемата на тима. След като треньорът не направи това, привържениците започнаха да го дърпат и в крайна сметка му свалиха фланелката. След скандалната случка, Петев напусна с бясна скорост залата и се отправи в неизвестна посока.

Наско Сираков проведе  разговор с феновете, в който им обясни, че и той изживява труден период.

Това е най-тежкият ми ден. Аз се разделих с приятел. Йока не свърши работата, за която беше назначен. Ако трябва ще сменям треньори и през два дни. Батков няма нищо общо", обяви Наско Сираков.