Наставникът на Левски Илиан Илиев заяви след успеха на своя тим с 4:1 над Пирин (Гд) в последната проверка преди началото на първенството, че очаква много по-динамично в темпо в първия кръг.

Съперник на Левски е състава на Черноморец, а наставникът на "сините" очаква тимът постепенно да покачва нивото си, за което е загатнал през първото полувреме днес.

"Мога да разделя мача на две половини. През първото полувреме съм доволен. След като губехме топката, пресирахме и си я взимахме. През второто - не толкова, тъй като оставяхме противника да разиграва топката. А при такъв резултат трябваше да ги пресираме и да не им даваме да играят", коментира Илиев.

"При два от трите гола през първото полувреме Влади Гаджев отне топката и даде началото на атаката", похвали един от най-хулените си футболисти треньора.

"Тези неща, които се случиха, с отпадането и последвалите събития, е удар за нас. Със сигурност това е психически удар за нас. Но днес видяхме, че можем да правим и добри неща в атака", добави той.

"Със сигурност срещу Черноморец няма мачът да е толкова лежерен. За тях знаем, че ще срещнем агресивен отбор, който играе добре в защита. Напуснаха ги само двама основни футболисти", припомни бившият треньор на Берое.

"Генерални изводи за новия сезон не можем да си. Надявам се на интересно първенство, по подобие на миналия шампионат. Тогава се намеси и нови отбори, а участниците в Европа не бяха ясни до последния момент", завърши Илиан Илиев.