Играчите на Локомотив (Пловдив) отказаха да излязат на терена в парк "Лаута" за вечерната тренировка, която бе запланувана да започне в 18,30 часа.

Футболистите се принудиха на това действие, след като наставникът Иван Маринов обяви, че напуска клуба заедно с целия треньорски щаб.

Играчите на "черно-белите" бяха категорични, че утре няма да пътуват до Сливен, където трябваше от 18 часа да се изправят срещу Черноморец в контролен мач.

Няколко часа преди решението на Масларя, турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам разкриха, че им е писнало и окончателно се отказват от закупуването на акциите на клуба.

"Научихме, че всеки момент от ФИФА ще изпратят до Локо (Пд) писмо, с което ще уведомят, че бившият играч на тима Владимир Джордани трябва да получи обезщетение от 200 000 евро. Доколкото помня и някакви сърби са завели искове за неизплатени суми. Да ви кажа честно, вече се уморих с тази тема. Феновете на отбора така и не разбраха, че парите нямат цвят. Твърдо се оттеглям", коментира пред Топспорт.бг Левент Назифоглу.