Стартираната от Topsport.bg поредна инициатива продължава с всичка сила. От 01.08 потребителите на медията ни могат да се възползват от нашите аругментирани съвети и прогнози за предстоящите срещи от текущия кръг в българското футболно първенство.

Както вече казахме - не сте длъжни да се съгласите с нас и становището ни, като не претендираме и за 100%-ва успеваемост в предположенията си. Напротив - повече мнения и варианти, по-добре.

И най-големите букмейкъри и бетинг специалисти в света рядко могат да се похвалят с над 65% успех в своите прогнози, така че сте свободни да приемете написаното като аргументирано мнение, а не като последна инстанция.

Продължаваме по план, с предложенията ни за краен победител и дори традиционно почти невъзможното за познаване "точен резултат" за срещите от 17-ия кръг на "А" група.

Ето ги и предположенията ни:

27.11.2015, 17:30 часа:
Лудогорец - Берое 2:1
"Завръщането" на Георги Дерменджиев в Разград продължава с всичка сила, но този път срещу „орлите" се изправя единайсеторката на Берое, вдъхновена от резултатността си в последния шампионатен двубой.
Успехът на „зелените" срещу Славия бе оценен от много специалисти като „случаен", но определено се видя настроението и характерът на лудогорци, които липсваха и при Рибейро, а и при Ераносян. Възстановяването на доверието у някои от лидерите на състава и евентуален добър мач на Марселиньо би превърнал сблъсъка в истинско зрелище.
Хубчев пък вече може да избира от куп чужденци, които се наредиха „на опашка" пред офиса му. Берое явно умува за селекцията, но няма да е лошо преди това да съсредоточи усилията си в оставащите мачове до края на годината.
Предполагаем развой на срещата: Откриващ гол за домакините през първото полувреме и размяна на попадения през вторите 45 минути.

28.11.2015, 14:00 часа:
Локомотив (Пд) - Черно море 2:2
Добрата форма на домакините като цяло, съчетана с „втората" и „трета младост" на част от звездите в състава, превръщат Локо в доста непредвидим и труден за разчитане от опонентите си съперник. Победите в последните няколко кръга подчертаха качествата на лидерите на отбора, като дори срещу Монтана тимът стигна до успеха, въпреки че бе ощетен от съдийската колегия, назначена да ръководи мача.
Черно море се лута между много добри, убедителни победи и загуби, дошли след индивидуални грешки. Отборът има нужда от нови три пункта, за да се върне в коректния коловоз. Проблемите с контузени състезатели обаче остават сериозна пречка в постройката на Никола Спасов.
Предполагаем развой на срещата: Размяна на попадения както през първата, така и през втората част от двубоя.

28.11.2015, 16:30 часа:
Литекс - Ботев (Пд) 3:1
Категоричен успех - това е нещото, от което имат нужда в Ловеч в момента. Едно припомняне за срещата със Славия със сигурност би било от полза за подопечните на Лауренциу Регенкампф, изкушаван с редица оферти от Близкия изток напоследък.
Ботев се намира в подчертан подем, но едва ли и Николай Костов е в състояние да се справи с традиционно неудържимите на свой (а в голяма част от гостуванията си и на чужд) терен състав на „оранжевите". Пловдивчани показаха, че макар и за кратък период от време се е работило на високо ниво в отбора, след идването на новия наставник, но все още „канарите" имат нужда от сработване между отделните игрови линии и това е видимо и за непрофесионалистите.
Предполагаем развой на срещата: Два гола за домакините през първото полувреме и размяна на попадения между съставите през вторите 45 минути.

29.11.2015, 14:15 часа:
Монтана - Пирин (Бл) 1:2
Отново е време за победа за Пирин, а какъв по-удобен опонент за постигането на тази цел, от директния съперник в битката за оцеляване във футболния ни елит?
Монтана, въпреки пристигането на Емил Велев и „Хамзе от Острова", едва ли ще „живне" за отрицателно време и ще нареди победа след победа в „А" група. Време трябва на „Огоста", но въпросът там е дали ситуацията е станала необратима...
Каквото и да се каже за Пирин, след изявата на тима в предишния кръг, ще бъде малко. Благоевградчани са като преродени при Наджи, а и с новия надпис на гърдите си. Шенсой вече неколкократно заяви пред медиите, че Пирин няма да бъде аутсайдер, като ще взима точки основно от „големите" отбори. До момента тази заръка се изпълнява стриктно от спеца, който измъкна 5 точки от Левски, Лудогорец и Литекс.
Предполагаем развой на срещата: Пирин повежда в резултата, а в последствие стига и до крайния успех.

29.11.2015, 17:45 часа:
Левски - Славия 3:0
Сега им е паднало на „сините" да мъстят за резила срещу Пирин. Славия отдавна не е бил толкова „ошашкан", като „белите" приличат на изоставено пале, което не знае кое му е предницата и кое... гърбът. Боят от Литекс можеше да е поне двойно по-сериозен, а поражението от Лудогорец (иначе удобен за столичани, дори и в най-силните си месеци) само доказа липсата на идея в Славия - в отбрана и нападение.
Левски трябва да победи, иначе заканите за спечелването на титлата ще заприличат на тези на Монтана, че ще остане в елита ни. Темата „нападател" е към края си на „Герена", като дори Стойчо Стоев вече изрази недоволството си от непрестанното й преекспониране. Въпреки „проблемите" си в атака, Левски може да бележи и срещу Славия това ще проличи с всичка сила.
Предполагаем развой на срещата: Гол за „сините" преди почивката и нови два след нея.

Topsport.bg не носи отговорност за евентуални бъдещи загуби и негативи на своите читатели, решили да се възползват от предположенията ни, с цел лично финансово и каквото и да било друго облагодетелстване.