Привърженици на ЦСКА ще направят шествие дo сградата на парламента в петък преди мача с Ботев Пд. Срещата с „канарчета­та” започва в 18:45 часа, а феновете ще се съберат на жълтите павета точно един час по-рано.

Събитие­то няма да бъде под форма­та на протест, а само "напомняне" за казуса с базите на клуба. „Червените” настояват да получат "Армията" и "Панчарево" на концесия от следващото правителство. След шествието, привържениците ще се на­сочат към Борисовата гра­дина. Най-голямата фенорганизация на ЦСКА "Сектор Г обаче се разграничи от съ­бирането пред парламен­та. Според тях избраният момент за такава проява не е подходящ.

"За решава­не на този изключително важенвъпрос са необходи­ми координация и взаимни усилия от ръководството, феновете и червената общност като цяло. Подоб­ни самоинициативи могат да доведат единствено до разпиляване на енергията ни и размиване на бъдещи действия", написаха от "Сектор Г" с подкрепата на редица фенклубове от цяла­та страна. Въпреки разног­ласията обаче шествие ще има.