Наставникът на Левски Вили Вуцов заяви, че е бил много изненадан в положителна насока относно организацията в Левски на всякакво ниво."Организацията в Левски е уникална, бях уникално изненадан от добрите работи", заяви Вуцов в интервю за предаването "Тази сутрин" по БТВ.

Той спомена, че в Левски има пари за всичко и в момента се мисли за трансфери, като се водят разговори с 4-5 футболисти. На въпроса за непрекъснато спекулирания трансфер на нападателя на Ботев Георги Христов по посока на "сините", Вуцов не пожела да коментира и се измъкваше от конкретен отговор.

Наставникът на Левски заяви, че качествени и добри съдии в България са тези, които свирят и в Европа, но основният проблем е, че дори и те в миналото са били обвързани по един или друг начин, работейки с даден клуб, което води до скандалното съдийство.

"Говорил съм с всички сериозни босове на отборите у нас и те твърдят, че са поспрели да ги ангажират, фактите обаче говорят друго", заяви Вуцов. Той не отрече информациите и потвърди, че често се случва даден съдия да поема ангажимент и към двата клуба и накрая да връща парите на този, на който не е успял да помогне.

Относно възможността да поеме треньорския пост в ЦСКА преди този на Левски, Вуцов сподели, че е имал 1-2 пъти предложения в миналото да го направи, и дори се е изкушавал, когато поста в Левски е бил непоклатим и възможността да поеме "сините" нищожна.

Той заяви още, че планове в Левски няма, а желае здрава работа, като се надява това да е последната титла на Стойчо Младенов с ЦСКА в следващите 2-3 години.