Бернд Бьонте, мениджър на световния шампион в супертежка категория на версиите IBF, WBA, WBO, IBO Владимир Кличко, заяви, че независимо от това как завършат преговорите с екипа на Брайънт Дженингс неговият клиент ще се бие на 25 април в нюйоркската зала "Баркли Сентър".

Противникът на украинския боксьор все още не е определен, но преговорите с непобедения до този момент американец Брайънт Дженингс вече са в доста напреднала фаза. Очаква се сделката да стане факт в следващите няколко седмици.

"Мачът ще се проведе в "Баркли Сентър" и ние сме много щастливи, заяви Бьонте пред ESPN. - Договорът не е подписан още, но имаме устна договорка и работим за неговото финализиране. Това е наистина добра сделка и за двете страни. Всички ние с нетърпение очакваме голямото събитие".

Мениджърът на Кличко заяви още, че дори да не бъде подписан договор за бой с Дженингс, следващата битка на украинския шампион ще се проведе именно в "Баркли Сентър". Бьонте обясни защо изборът е направен в полза на тази зала, а не на "Медисън Скуеър Гардън", където се състоя последният бой на Кличко в САЩ (през 2008 година украинецът премери сили там със Султан Ибрахимов).