Дните на един от нападателите в Литекс изглеждат преброени. В "черния" списък на клуба за лятото е попаднал Милчо Ангелов, пише "Тема спорт".

Младият футболист получи сериозен шанс до момент през сезона от старши треньора Красимир Балъков, но така и не успява да оправдае доверието му. В последния кръг срещу Берое (1:3) 20-годишният играч допусна сериозен гаф, който доведе до гола на Атанас Зехиров.

Ангелов бе изпреварен от десния бек на старозагорци, след което не направи сериозен опит да си върне топката. Това видимо изнерви Балъков, който реши да извади младока само 29 минути след като го бе вкарал в игра.

Грешката под Аязмото обаче не е единствената причина нападателят да попадне на мушката на "спортно-техническото" ръководство. До момента през целия сезон Ангелов се набива на очи със слабите си изяви, заради което и част от феновете на "оранжевите" негодуват.

През сезона досега той е изиграл 22 мача, в които е реализирал едва едно попадение. Въпреки неубедителното си представяне бившият юношески национал продължава да получава сериозно доверие от Бала. През следващия сезон обаче в състава трябва да бъдат интегрирани Тонислав Йорданов и Георги Минчев, което прави раздялата с Ангелов твърде вероятна.