Нападателят Радослав Василев все още не е получил предложение от Славия за удължаване на договора си, разбра "Тема Спорт". Настоящият контракт на национала изтича в края на юни. На този етап обаче не са водени каквито и да било преговори.

24-годишният таран стартира като резерва сезона, но успя да измести Мишел Платини и да се превърне в основен играч на тима. До момента той е записал 24 срещи в А група, в които е реализирал 10 попадения. Освен него с изтичащи контракти са още Димитър Пиргов, който вече изрази желание да остане в клуба и през следващия сезон, Костадин Дяков, и Пламен Крумов. Засега не е ясно дали бившият бранител на Левски ще преподпише. Той пристигна в "Овча купел" през февруари и се отличи с редица стабилни изяви.

Интерес към 29-годишния футболист има от страна на няколко клуба от България и чужбина. В същото време треньорът Иван Колев освободи крилото Карлос Фонсека. Специалистът реши да пусне португалеца в почивка по-рано от останалите. Така той няма да вземе участие в днешния двубой с Хасково. Извън сметките е и Пламен Крумов, който е наказан. След края на сезона Славия ще се раздели почти сигурно с опитния халф Станислав Генчев. Под въпрос е бъдещето и на десния бек Цветомир Панов.