Вратарят Пламен Илиев няма намерение да предявява излишни претенции, ако от „Левски" решат да прекратят договора му. "7 дни спорт" разбра, че Пацо Тигъра е готов на компромиси при евентуално разтрогване на контракта, но само ако това се случи коректно и от страна на клуба. Илиев не иска да е в тежест на никой на Герена. но е готов и да се бори за мястото си при „сините".

Той очаква окончателното решение на Георги Иванов, което трябва да бъде обявено през новата седмица. Пламен Илиев смята да е коректен към „Левски" и ако не успее да се договори за разтрогване на договора си по взаимно съгласие. При оферта към него стражът ще гледа не само финансовите параметри, но и трансферната сума, която ще бъде предложена на „сините".

Илиев ще изслушва оферти само от чужбина и не е склонен да играе за друг отбор от „А" група освен „Левски" на този етап. Всичко около ситуацията с Пламен Илиев и останалите спрягани за гонене от Герена ще се изясни през следващата седмица. Както е известно, Гонзо нападна Пацо Тигъра след последния мач за полусезона срещу „Славия" (1:3). като заяви, че явно ще трябва да се търси нов вратар. Към момента опции няма, а и на Герена чакат отговор от треньорите, с които преговарят. Следващият наставник на „Левски" ще има думата при определянето кои играчи да си тръгнат.