В Левски вчера напълниха джобовете с премии за триумфа с 3:2 над Лудогорец. „Сините" имат финансови проблеми, но въпреки това 4 дни след емоциите в дербито дойдоха премиите. Въодушевлението победи дори недоимъка.

Тодор Батков е в чужбина, откъдето успя да уреди необходмата сума. Явно не става въпрос за няколкостотин лева на футболист, а за няколко хиляди.

Националният клуб на привържениците (НКП) въстана срещу провокаторите, които вдигнаха плакатче "Кажи "Да" на расизма" с емблемата на УЕФА. Откроява се: "..начинът на извършване на тази нелепица издава предварителен замисъл и организация... Лицата, издигнали знамето, се числят към група, отказваща да се присъедини към НКП, съставена предимно от хора, които са водени от мисълта да хулиганстват."

Фенклубът се заканва, че ще предприеме действия, за да няма подобни прояви. Организацията обаче явно не владее добре сектор "Б", ако се съди по безбройните глоби на клуба за запалянковски безчинства.

Засега никой не желае да потвърди, че плакатът е реакция заради забавени пари за стюарди. И затова версията си остава невярна до доказване на противното.

Възможно е едва 17-годишният Божидар Краев да излезе титуляр в мач от първенството срещу "Марек" в Дупница в събота. "Левски" се хвърля за шеста поредна победа без контузените Георги Сърмов и алжиреца Наджиб Амари.