Феновете на ЦСКА изразиха недоволството си от цените на билетите на мача с Вихрен (Сандански). Привържениците нарекоха намеренията на санданчани „селски мераци". Възмущението на „червените" идва от факта, че от Вихрен определиха билети с цена по 10 лв. за битката от Югозападната „В" група.

„Фен клуб „Сектор Г" организира екскурзия за мача в гр. Сандански, между отборите на ФК „Вихрен 1925" и нашия „ЦСКА София". Двубоят ще се играе внеделя (11-ти октомври) от 15:00 часа на градския стадион „Спартак". Пътуването ще бъде с автобус , като цената е 13 лв. За хора, които притежават от новите членски карти на фен клуб „Сектор Г" и за лица под 18 години, пътуването ще бъде с цена 10лв. Сборният пункт е в неделя, точно в 09:45 часа на паркинга на ст."Българска армия" като тръгването ще бъде точно в 10:00 часа, моля не закъснявайте!

Пътят е с дължина около 160 км., като има предвидени почивки и пристигане час преди мача. Билетът за мача е с цена 10лв. като ще може да се закупи на място. Агитката ни ще бъде настанена в сектора за гости зад вратата. Изказваме поредното си възмущение към селските мераци на ръководителите на домакините, които отново решиха, че могат да правят пари на гърба на „червените" фенове!", написаха от Сектор „Г".