Бъдещият треньор на Левски Димитър Димитров е наблюдавал мачове във Фран­ция през уикенда, съобщава „Тема Спорт". Херо е следял вече на­белязани играчи, като е искал на живо да се убеди в качест­вата им.

Той е обърнал внима­ние на трима футболисти. Те са били предложени на него и на спортния директор и нас­тоящ наставник Георги Ива­нов от доста време. Триото е било одобрено на „първо че­тене" по видеозаписи. А сега Херо се убеждава на живо в ка­чествата им и дали те биха били полезни на Левски.

Сред наблюдаваните от него играчи има две крила, а също така и полузащитник, който еднакво добре умее да отнема топката и да подхва­ща атаките. Освен това на Димитров е бил предложен и защитник с африкански коре­ни, който тепърва ще бъде гледан. Известно е, че бургаз­лията държи да подсили Левс­ки с централен бранител. На тази позиция в момента сините разполагат с трима игра­чи - Борислав Стойчев, Аймен Белаид и Пламен Димов. Последният обаче е твърда ре­зерва. Белаид пък не е убеди­телен и през зимата може да бъде трансфериран. Към него интерес проявяват испански клубове.

Следващата страна, в коя­то Димитър Димитров ще гледа играчи, е Португалия. Той ще присъства на двубои от елита и от първа дивизия.

От „Герена" вече обявиха желанието си да финишират със зимната селекция до Нова Година и още на първата тре­нировка за 2015 година Ди­митър Димитров да разпола­га с всичките играчи, които е набелязал. Сините ще привличат само футболисти, които са били гледани на няколко пъ­ти от Херо. Не е изключено да обърне поглед и към Румъ­ния. През лятото той бе на­белязал играчи от тази стра­на за краткото време, в кое­то работеше за пловдивския Ботев.