Само два официални мача бяха достатъчни на БФС и в частност на президента Борислав Михайлов да се убеди, че Любослав Пенев е точният човек за националния отбор. Престижното реми с Италия (2:2) и успехът над Армения (1:0) може да донесат нов договор на Любо.

Както е известно, в началото на ноември миналата година той парафира за 2 години с опция за удължаване с още две. От футболната централа са готови да задействат анекса му още сега, тъй като основната цел пред Пенев е да класира отбора на Евро 2016, където вече ще участват 24 отбора и шансовете ни ще бъдат доста по-големи. За нея обаче на Любо ще му трябва поне един цикъл, което автоматично значи още две години начело на тима, твърди "Тема: Спорт".

На "Иван Асен II" 26 са изключително доволни от хода на подмладяване и на промяна на "трикольорите", който Пенев предприе.

Единствено оферта от Примера дивисион би могла да развали плановете на Боби и компания. Според запознати Любо е готов да остави националите, ако получи предложение от испанското първенство.