Сериозни скандали се разразиха покрай молбата на Левски за преместването на началния час на реванша с Лудогорец на 29 април. "Сините" искаха срещата да бъде изместена за 19,00 часа, за да може феновете спокойно да се придвижат до стадиона, а не както бе по програма за 18,30. Те обаче срещнаха сериозен отпор. "Нова телевизия", която държи правата за излъчването на мачовете за купата, се запъна. Медията хвърли като коз Челси. Лондончани играят на същия ден отложен мач с Лестър, който вече бил заложен в програмата и се рекламирал отдавна.

Срещата на "Филбърт стрийт" започва в 21,45 часа. Ако се стигнело до продължения на 'Герена", двата мача щели да се препокрият. Така се стигна до соломоновско решение - Левски ще срещне Лудогорец в 18,45 часа.

"Правят си майтапи с нас", обявиха от Националния клуб на привържениците на Левски. "Не виждаме какъв проблем е Челси. Но да са живи и здрави. Това ще си остане за тяхна сметка", продължиха от сектор "Б". От агитката разкриха, че стотици фенове от провинцията така или иначе няма да ходят на работа. Те ще бият път до София, за да подкрепят любимия си тим. "Всички подразделения в страната са мобилизирани за мача", казаха още от НПК.