Станислав Ангелов е пред завръщане в Левски, научи „Меридиан Мач". Трансферът е сигурен на 99 процента. „Сините" в момента са в напреднали преговори с бившия си футболист. Универсалният боец, който беше част от „дрийм тийма" на Левски, има договор с Анортозис до края на сезона.

Очаква се до ден-два Пелетр да разтрогне по взаимно съгласие контракта си с кипърския гранд и да се присъедини към Левски като свободен агент. Ангелов и ръководството на „сините" вече са си стиснали ръцете за всички подробности около бъдещия договор. Той ще бъде за 1,5 години, като Пелето ще взима висока за българските стандарти заплата. Ръководството на Левски е готово да плати и малка трансферна сума за Станислав Ангелов, ако от Анортозис не се съгласят да скъсат договора си с футболиста. Според запознати този вариант е малко вероятен.

Тодор Батков е единствената спънка на трансфера. Пелето е в конфликт със собственика на Левски и често намеква, че докато той е на „Герена", няма да се връща. „Меридиан Мач" научи, че ръководството на Левски в лицето на Иво Тонев и Георги Иванов е успяло да заличи този проблем. Двамата са обяснили на Ангелов, че Тодор Батков се е отдалечил от клуба и де факто играчът няма да има никакъв досег с адвоката. Именно това е накарало Пелето да се реши на завръщане на „Герена".