Халфът на Славия Жереми Манзоро заяви, че все още не е ясно бъдещето му в клуба. На мача с Литекс (0:0) треньорът на белите Иван Колев го извади от игра и го критикува, че офертите от чужбина са му размътили главата и му пречат да показва най-доброто от себе си.

"Все още нямам идея дали ще остана в Славия. Това е въпрос, който трябва да зададете на президента на клуба. Сега имаме много важен мач с Лудогорец в Разград и мисля само за него, а не за трансфер. Дали ще вкарам гол? Е, със сигурност ще опитам. Както аз, така и съотборниците ми. Лудогорец е фаворит, но ние не се притесняваме. Изобщо не съм изненадан от силния старт на сезона на Славия. Напълно заслужено сме на трето място в класирането, доказахме го с представянето си. Имаме добър отбор, работим вече втора година и резултатите се виждат. Що се отнася до бъдещето ми, нямам нищо против да остана тук. Защо не? Щастлив съм в Славия, всичко е наред, но все още нищо не се знае", лаконичен бе Манзоро пред "Тема Спорт".

23-годишният Жереми вкара 2 гола от началото на сезона в "А" група, като и двата бяха в мрежата на Пирин при успеха с 3:0 във втория кръг в Благоевград.