Младият защитник на Свиленград Димитър Везалов се надява да остане в ЦСКА. Както "Топспорт" информира по-рано трима младоци се присъединиха към подготовката на "червените" в Боровец, сред които бранителят на "граничарите".

"В момента съм на Боровец и тренирам с ЦСКА. Предварително се разбрахме до сряда да остана тук и тогава, ако ме харесат ще ида и на лагера в Холандия. Всичко стана изведнъж и изобщо не съм си и помислял да отказвам на ЦСКА. Надявам се всичко тук да е наред и дай боже да остана. Защото ЦСКА си е ЦСКА", заяви пред сайта на Свиленград 21-годишният бранител.

Той предварително е уведомил ръководството на тима от Източната "Б" група, че евентуално ще се присъедини към лагера на отбора в Смолян, който започва в сряда. Тогава, ако Везалов не бъде одобрен от Стойчо Младенов, директно ще се прехвърли от Боровец в Смолян и ще продължи подготовката си със Свиленград.

Трансфера на Везалов, най-вероято е уреден от бившият спонсор на свиленградчани Стефан Милушев. Той поддържа добри контакти с ръковдството на "армейците" и нищо чудно при тази кадрова криза налегнала най-популярния български клуб да е предложил услугите на талантлив защитник като Везалов.

Освен него в ЦСКА отиде и друг кадър на Румен Стоянов - Христо Петров. Крауч, както е познат нападателят игра в Марек и Монтана, когато там президент бе Стефан Милушев. Освен това той рита за кратко в Славия и Миньор (Пк), а последно игра в Септември (Сф), отново под ръководството на Румен Стоянов.