Берое U21 завърши наравно 1:1 в домакинството си на Черно море U21 в мач от XII кръг на Младежката група до 21 години. Гостите откриха в 4-ата минута чрез Мартин Костадинов, а Венцислав Иванов изравни пет минути по-късно.

„Зелените“ имаха превъзходство през целия нач, но не успяха да го материализират с голове. В 3-ата минута Кирил Личев центрира от ъглов удар пред малкото наказателно поле от където Диян Димов засече, но защитник на гостите изби на сантиметри пред гол линията. В 4-ата минута Илиян Неделчев получи пас от ляво, наказателното поле и стреля. Михаил Михайлов отби, топката попадна в Мартин Костадинов, който стреля и откри резултата за 1:0 в полза на гостите.

Две минути по-късно Димитър Трайков изведе Кирил Личев на скорост в наказателното поле, но Християн Христов внимаваше и излезе и улови топката преди халфът на „Берое“ да успее да нанесе удар. В 9-ата минута Кирил Личев центрира от пряк свободен удар, топката бе избита от защитата, но след това отново центрирана в пеналта, където гостите се опитаха да организират изкуствена засада, която не се получи и кълбото попадна във Венцислав Иванов, който технично преодоля вратаря за 1:1. Пет минути след това Димитър Трайков изведе Венцислав Иванов в наказателното поле, който стреля. Стражът изби, а кълбото попадна в Емин Ахмед, който пробва нов удар, но защитник на гостите успя да избие. В 18-ата минута Емин Ахмед получи пас в наказателното поле. Крилото на „заралии“ се засуети и топката му бе избита, попадайки в краката на Кирил Личев. Той стреля, но прати кълбото високо над целта. Карен Мадоян стреля от около 15 метра в 23-ата минута, но прати топката далеч от целта. В 40-ата минута Венцислав Иванов е изведен сам срещу вратаря пред наказателното поле и пробва да го прехвърли. Християн Христов игра с ръце извън наказателното поле, но съдията остана безмълвен в ситуацията. Минута след това Кирил Личев центрира от корнер, а Диян Динев засече с глава, но твърде неточно. В 43-ата минута Мартин Костадинов центрира от дясно в наказателното поле където Кристиян Пешков засече с глава, но топката премина на сантиметри над вратата на Михаил Михайлов. В последната минута на редовното време на първата част Кирил Личев центрира в наказателното поле където Георги Динков я насочи, но край целта.

В 51-ата минута Георги Динков центрира в наказателното поле, топката мина под крака на бранител на „моряците“ и попадна във Венцислав Иванов, който стреля веднага, но кълбото излезе в аут. Три минути след това Георги Динков напредна от ляво и центрира, защитатата изби. Топката попадна в Кирил Личев малко пред наказателното поле, но след ударът на халфа топката премина високо над вратата. В 57-ата минута кълбото бе центрирано от ляво и Мартин Костадинов засече, но много неточно. В 60-ата минута Илиян Неделчев центрира в наказателното поле, но нямаше негов съотборник, който да засече, топката стигна до левия фланг от където Карен Мадоян пробва отново да я прати в пеналта, но Жюлиен Бенков изчисти в корнер. В 62-ата минута след центриране на втора греда Никола Николов засече с глава, но право в ръцете на Михаил Михайлов. В 64-ата минута след множество разигравания в наказателното поле топката срещна ръката на защитник на гостите, но съдията подмина ситуацията. Стефан Иванов центрира в наказателното поле в 66-ата минута за Кристиан Пешков, който засече към вратата, но Михаил Михайлов спаси. Георги Динков изведе в 67-ата минута Венцислав Иванов, който по земя продължи за Даниел Стефанов, който стреля, но топката мина над вратата. В 71-ата минута добра контраатака на „Берое“ премина през Венцислав Иванов и Емин Ахмед, но защитата изби в корнер. След който не се случи нищо опасно. Георги Динков стреля с левия крак от ъгъла на наказателното поле в 75-ата минута, но топката попадна в ръцете на Християн Христов.

Отново Динков центрира в наказателното поле в 78-ата минута където Емин Ахмед овладя, но стража на гостите внимаваше и успя да отнеме кълбото от краката на десния бек на „Берое“. В последната минута на редовното време Венцислав Иванов бе изведен на отлична позиция в наказателното поле, но прати топката встрани от целта. В следващия кръг възпитаниците на Иван Гаджев приемат „Ботев“ (Пловдив) на 28 октомври от 16 часа.