Topsport.bg продължава пълноценното си сътрудничество с гръцката медийна група ARENA, като и тази сутрин един от редакторите в екипа ни - Георги Петков се включи на живо в коментарното студио на ARENA FM, посветено на Димитър Бербатов.

Както ви информирахме вчера, броени часове след трансфера на голмайстор номер едно на националния ни отбор в ПАОК, медията ни бе потърсена за мнение по темата.

И днес водещите на спортното предаване в гръцката ни съседка силно се вълнуваха от сключената сделка, като часове преди официалното представяне на Бербатов на "Тумба" изразиха нетърпението си от предстоящия престой на нападателя ни в местния клуб:

"Всички тук сме силно развълнувани от трансфера, като това е по-скоро обяснимо, предвид класата, постиженията и уменията на Димитър Бербатов, доказани на футболното игрище.

През лятото до момента имаше редица спекулации, свързани с евентуалния бъдещ клуб на нападателя, като за всички в ПАОК е удоволствие Димитър да избере точно този отбор.

Сред спряганите за следващи тимове на Бербатов беше и Олимпиакос, като тук се появиха разнопосочни твърдения тогава. Според едната част от тях самият тим от Пирея е пожелал Димитър в редиците си, но имаше и мнения, съгласно които самият Олимпиакос е отхвърлил възможността той да заиграе с фланелката на отбора.

Така или иначе към момента това вече е без значение.

Голяма част от феновете очакват много голове от Бербатов и добри негови изяви във всеки мач на тима. Надяваме се те да се окажат прави.

Говорейки за фенове трябва да споменем и това, че в Солун има известна доза притеснение, относно възможността привърженици на ЦСКА да посещават мачовете на отбора.

От една страна се радваме, че ще е наличен интерес и от България, предвид близостта между София и Солун, но от друга се надяваме да не се стига до проблеми с идващите зад граница запалянковци и да не се налага допълнително затягане на мерките за сигурност.

Дано няма инциденти, а агитките на ЦСКА и нашия ПАОК да намерят общ език и да се подкрепят една друга".