Вчерашният първи ден от месец октомври можеше да остане с паметно значение в историята на българския футбол. Родният първенец Лудогорец домакинства за своя дебютен домакински мач от Шампионската лига. Съперник бе не кой да е, а „галактическия" Реал (Мадрид), който се измъчи максимално срещу сърцатата игра демонстрирана от момчетата на Георги Дерменджиев.

„Орлите" донесоха изключителна радост на препълнения „Васил Левски", повеждайки още в началото след гол на Марселиньо. Тогава обаче на сцената се появи шотландският арбитър Томсън, който направи всичко възможно, за да спаси именития Реал от сензационно поражение в столицата на България.

Въпреки загубата, уникалното себераздаване на „зелените" бе оценено по достойнство от 40-те хиляди на националния стадион. Стремеж към един атакуващ и красив футбол, който респектира дори и великани като Роналдо и компания. Една хладна есенна вечер, в която можеше да се случи нещо голямо...

Topsport.bg предоставя специално за своите читатели богат снимков материал от вчерашния двубой. Усетете отново емоцията от съперничеството между шампионите на България и Испания.