Малко след като стана известен евентуалният съперник на Лудогорец в 3-тия предварителен кръг на Шампионската лига, от Topsport.bg потърсихме за кратък коментар някои от основните фигури в направление „Ръководство" на сръбския гранд Партизан.

След като не получихме отговор от президента на клуба, генералния секретар и спортния директор Надж, се допитахме до пресслужбата на „черно-белите". В действителност обаче ни най-малко не сме си представяли, че краткият коментар от сръбска страна ще е чак толкова кратък.

Въпреки факта, че опитахме да се свържем с посочено дамско име, на любезното ни представяне и обръщение бе отговорено от басово-баритонен глас, който бе повече от категоричен:

„Comments - tomorrow!".

Просто бе неизбежно да се сетим за онова: „Today is holiday, call me tomorrow", което бе записал преди време легендарният български футболист Христо Стоичков, при престоя му в САЩ.

Дали липсата на адекватен отговор от страна на сръбския гранд се дължи на прекомерната заетост и натовареност на персонала или пък просто петък е „майсторски" ден и в съседна Сърбия - не става ясно. Ясно е само, че по всяка вероятност двата тима ще се изправят един срещу друг в Лигата на богатите и ще трябва да определят кой ще продължи напред в най-комерсиалния футболен турнир в Европа.