Локо (Сф) записа трудна победа над Хасково. „Железничарите" се наложиха с 2:1 на „Надежда" в мач от 16-ия кръг на „А" група.

Гостите първи поведоха в резултата, но с два гола на Шехуди, „червено-черните" реализираха пълен обрат. Най-любопитното около срещата бе завръщането на „Надежда" на бившия треньор на Локо (Сф) и настоящ на Хасково Емил Велев.

Срещата започна равностойно. В последствие домакините взеха инициативата в мача. Гостите обаче шокираха „железничарите" като вкараха първи попадение. В 32-ата минута Димитър Алексиев засече дълго подаване, Камен Хаджиев не се намеси добре и той прехвърли Божидар Митрев за 0:1.

„Червено-черните" бързо отговориха на удара. Минута след попадението,  Ламжед Шехуди остана непокрит в наказателното поле на Хасково и с глава изравни резултата.В 42-ата минута Шехуди можеше да направи пълен обрат, но стреля в гредата. В 48-ата минута отново той заби втора греда.

В 49-ата минута нападателят все пак се разписа за втори път след много груба грешка в защитата на Хасково и на вратаря Николай Банков, а той се възползва умело за 2:1. След попадението играта се разпокъса и загуби всякакви качества. В добавеното време Шехуди се отличи с още един пропуск, след като от 12 метра стреля в ръцете на Банков.

След този мач Локо (Сф) е 4-ти с 26 точки, Хасково пък е последен с 4 пункта.

КОМЕНТАР ПО МИНУТИ НА ЛОКО СФ - ХАСКОВО