Наставникът на Левски Ясен Петров извади от групата за мача с Дъндолк нападетеля Георги Христов и бранителя Шакиб Бензукан, предаде репортер на Топспорт.бг. Причина за решението е незадоволителната форма на двамата. Наставникът на тима Ясен Петров разясни, че по принцип всички са се представили на ниво, но така или иначе някой трябва да отпадне от 18-те за срещата.

Аут от групата е и холандският бранител Дъстли Мюлдер, който има лека травма. Както е известно, той е назад с подготовката си и затова се подготвяше на облекчен режим в последните дни. От спортно-техническото ръководство са преценили, че няма да се рискува с пускането му в игра, за да не се получат усложнения. Добрата новина е, че Христо Йовов е в разширения състав за двубоя и ще се реши утре дали може да вземе участие в мача. По-леките тренировки за Бижутера също са били с превантивен характер, за да се избегне тежка контузия.

Групата на Левски:

1. Георги Петков, 12. Божидар Митрев, 4. Стефан Станчев, 5. Иво Иванов, 7. Александър Александров, 8. Димитър Телкийски, 10. Христо Йовов, 11. Елин Топузаков, 14. Веселин Минев, 16. Мариян Огнянов, 17. Даниел Младенов, 20. Жоазиньо, 22. Дарко Тасевски, 29. Исмаил Иса, 30. Лъчезар Балтанов, 39. Гара Дембеле, 45. Владимир Гаджев, 55. Йордан Милиев.