В ЦСКА вече работят усилено по вариантите за зимна селекция, пише „Меридиан мач". Хората на Стойчо Младенов са набелязали хърватски и бразилски нападател. Става въпрос за Дарко Бодул и Леандриньо. Първият за последно е бил играч на Одензе, където за 35 мача е отбелязал 7 гола. Бодул е на 25 години и притежава австрийски паспорт. Хърватинът има мачове и за първия отбор на Аякс.

Дарко Бодул

Леандриньо е на 28 години и носи екипа на мексиканския Сан Луис. Любопитен факт е, че бразилският голаджия досега е играл на цели четири континента.

Набелязаните от ЦСКА футболисти са свободни агенти и няма да бъдат плащани трансферни суми за тях. Най-вероятно до трансфер ще се стигне едва когато „червените" продадат футболист от настоящия си отбор.

Леандриньо

На „Армията" всеки ден пристигат дискове с футболисти. Треньорският щаб трудно смогва да прегледа всички. На няколко пъти вече Стойчо Младенов показа, че може да намира подходящите хора за ЦСКА без пари. Повечето от тях се очаква да донесат солидни приходи в касата на „армейците".