Халфът  на Байерн (Мюнхен) Ариен Робен е убеден, че чудесното начало на сезона от страна на неговия тим, само е подсилило глада за победи на играчите.

„Баварците" спечелиха първите си четири срещи в Бундеслигата до момента и дадоха сериозна заявка, че смятат да отнемат титлата от ръцете на Борусия (Дортмунд).

„Намираме се в страхотна форма. Организацията в играта ни е перфектна и създаваме много голови положения. Още от първия ден на подготовката имам чувството, че отборът е гладен за успехи. Искаме да се докажем и да спечелим нещо в края на сезона. Не сме печелили титлата в последните две години и сега е хубаво, че се откъснахме още в началото", сподели холандецът.

„Сега е по-лесно да се справяме, когато някой играч отсъства, защото имаме по-солидна резервна скамейка. Хубаво е, че когато някой не може да играе, отборът успява да компенсира. Титлата е нашата основна цел още от началото на сезона и това няма да се промени. Фактът, че в момента сме пред Борусия (Д) обаче не означава, че вече сме шампиони", заяви Робен.